donderdag 11 maart 2010

Tedje Bemmer!


JAAAA eindelijk! na een overvolle ekko en nog wat andere feestjes is Ted Bemmer eindelijk weer thuis: namelijk in cafe Central!

Zaterdag 27 maart,
eindelijk weer een nieuwe Ted Bemmer in Café Central!

Na november de ontzettend drukke Syntherklaas editie (en beste Ted Bemmer tot nu toe) is er eindelijk weer een nieuwe Ted Bemmer! Na een sabbatical voor de vasteloavend strijkt Ted Bemmer weer neer in Venlo. Dat doen ze met een portie testosteron waar zelfs Thomas Berge nog snorgroei van krijgt. En we pakken groter uit dan ooit tevoren!

Sievert
De 27e komt het nieuwe paard in de stal van Ted Bemmer, de talentvolle Sievert de avond starten. Eindelijk de zon begint te schijnen, en we hopen dat het eindelijk eens is afgelopen met het slechte weer. Daar hebben de mannen van Ted Bemmer geen Piet Paulusma voor nodig maar Sievert. De man die zijn echte doorbraak gaat maken. Hij staat bij het demo duel van radio 538 niet voor niets in de finale en is nog in de race voor een platencontract. Dus kom naar Central en ga al vast genieten van de zon, want zomerse Franse house krijg je op je bord gesmeten door Sievert:
http://www.youtube.com/watch?v=V1elEyTPxn0
http://www.myspace.com/sievertmusic

Ghetto
Iedereen in Venlo kent Ghetto natuurlijk wel. Hij heeft deze avond tijd gevonden om naast zijn vaste avond in de Motown nog even langs te komen ook nog wat plaatjes aan te zwingelen zoals alleen Ghetto dat kan. Terug naar zijn alternatieve roots en doen wat hij het beste kan. Dus scheut cognac naar binnen en ogen dicht, want genieten is onvermijdelijk.


Na wat succesvolle tussenstops in Utrecht, en binnenkort natuurlijk op het grote nieuwe feest in Venlo; Bang Bang Club in Perron 55, blijft Ted Bemmers eigen feest in Cafe Central natuurlijk het allerbelangrijkste!
Zorg dat je erbij bent, vanaf 23:00 in Cafe Central! (het liefst met een snor)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten